Site icon DieHaber.Com

“5. KARİYER GÜNÜ” ONLINE GERÇEKLEŞECEK

Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası

Gençlerin kariyerinde önemli bir basamak teşkil edebilecek etkinlik, Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası ve Alman Akademik Değişim Servisi (DAAD) iş birliğinde gerçekleşecek. Proje yönetimini DEinternational’ın üstlendiği “5. Kariyer Günü” ile özellikle Türkiye’deki Alman ve Türk şirketlerinin nitelikli iş gücü alımına katkı sağlanması hedefleniyor.

Son yıllarda İstanbul’da ve İzmir’de düzenli olarak organize edilen etkinliğe bu sene, Türkiye ve Almanya’dan öğrenciler, mezunlar ve iş arayanlar hiçbir konum kısıtlaması olmadan bir tıkla katılım sağlayabilecek ve kariyer fırsatları yakalayabilecek.

Sloganı “Birlikte güçlüyüz!” olan etkinlikte, katılımcılar AHK Türkiye, DAAD ve DEinternational’ın geniş ağından faydalanabilecek ve arayışlarına yönelik en uygun platformlara ulaşabilecek. Türkiye’de faaliyet gösteren Almanya merkezli ve/veya Almanya ile ticari bağları olan firmaların nitelikli adaylar ile görüşebilmesini hedefleyen “5. Kariyer Günü”ne katılacak şirketlerden bazıları Mercedes-Benz, Siemens, Allianz, BHS, Rödl&Partner, Ferdinand Bilstein, Mayen, Teleperformance, Goethe-Institut, Webhelp, Linde Gaz ve Viessmann.

27.11.2020 Cuma günü 10:00-17:00 saatleri arasında gerçekleşecek etkinlikte Almanca, Türkçe veya İngilizce görüşme yapmak mümkün olacak. Katılımın ücretsiz olduğu etkinlik öncesi katılımcılar şirket görüşmeleri için ön randevu talebinde bulunabiliyor, detaylı bilgi almak ve kayıt oluşturmak içinse www.ahk-kariyergunu.com sayfasını ziyaret edebiliyorlar.

Exit mobile version