Site icon DieHaber.Com

3. “Eğitim Fuarı” 26 Ocak’ta

Eğitim Fuarı

Eğitim Fuarı’nda Türk ve Türk kökenli öğrenci ve gençlerin eğitimleri, karşılaştıkları sorunların çözümü gibi önemli konuları veliler, öğrenciler, öğretmenler ve işveren pozisyonundaki kurumlar nezdinde çözüm yolları aranacak.

Karşılaşılan sorunlara ortak bir bakış açısı geliştirmek için Eğitim Fuarı’nın önemli olduğunu belirten Türk-Alman Eğitim Platformu’ndan Yadel Oktay-Coskun şunları söyledi:

Hazırlıkları ve organizasyonu için başta Türk-Alman Eğitim Platformu Hessen olmak üzere STK’lar, öğretmen ve üniversiteli ögrenci birliklerimiz çok yoğun ve yorucu, ancak özveri gerektiren büyük bir çaba sarfettiler.

Söz konusu fuar, öğrencilerimizin eğitimleri esnasında karşılaştıkları sorunların yanında, iş hayatlarının ilk döneminde yaşayacakları zorluklarla baş edebilmeleri ve bunları aşabilmeleri açısından çok büyük önem taşımaktadır.

Ayrıca bir çok standlarda meslek eğitimi veren şirketlerle gençleri bilgilendirecektir. Fuara önemli Alman kurumları ile Türk şirketleri stand kurarak iştirak etmektedirler.

Exit mobile version