Site icon DieHaber.Com

1 yıl önce kaybetti, Facebook sayesinde buldu!

Fransa’nın Normandie kıyılarındaki bir plajda, metal dedektörü sayesinde bulduğu bir alyans yüzüğün sahibini bulmak için Facebook üzerinden fotoğrafını paylaşan Matthieu Bonamy adındaki fransız, bir yıl önce plaj kenarında yüzüğünü kaybeden fransız kadını sosyal medya sayesinde bularak mutlu etmiş oldu.
Geçen yıl tatilini geçirmek için Fransa’nın Lille kentinden Calvados bölgesine gelen fransız kadının alyans yüzüğünü metal dedektorü ile plaj kenarında dolaşırken şans eresi bulan Matthieu Bonamy, bulduğu yüzüğün fotoğrafını facebook hasabından paylaşarak alyansın sahibini bulmaya çalıştı.

223 BİN KEZ PAYLAŞILDI
Facebook üzerinden 223 bin kez paylaşılan fotoğrafı gören pek çok kişinin, alyansın kendilerine ait olduğu ileri sürdüklerini belirten Matthieau Bonamy, “Birçok kişi yüzüğün kendisine ait olduğunu belirtti. Fakat detaylı bilgi istediğim kişilerin beni kandırmak istediğini anladım. Daha sonra Lille kentinden bir kadın evlilik cüzdanı, alyansın faturasını ve o tarihlerde Calvados bölgesindeki Courselles-Sur-Mer plajinda tatil için bulunduğunu her yönü ile ispatladı. Ben de kendisinin 1 yıl önce kaybetmis olduğu alyansını postalayarak teslim ettim” dedi. İhsan ÇAKIROĞLU / COURSEULLES-SUR-MER 

Exit mobile version